24h Poker smider EUR 40000 i puljen

Det kan kræve sin mand at stryge til tops i et helt nyt €40000 Race som har set dagens lys hos 24h Poker, men hvis du opfylder de gennemskuelige krav er der til gengæld også mulighed for at du kan vinde bunker af penge i januar måned. Fra den 1-15. januar vil det første af to races blive afholdt, og her vil der være €18000 til fordeling blandt de spillere som klarer skærene. I anden del af måneden vil der være €22000 i kontante præmier, og du kan også være med hvis du blot er en smule dedikeret.

Point skal optjenes dagligt

Kravet for at kunne få del i de €18000 som kører frem til den 15. januar er at man skal optjene 200 VIP point hver dag. Klarer man dette vil man få del i pengene, og det samme gør sig gældende med det næste race der altså kører fra den 16-30. januar. Her er kravet dog 250 VIP point optjent dagligt, men så kan man til gengæld også se frem til endnu større belønninger i og med at det race har en værdi af €22000. Hvordan du optjener dine VIP point er kun op til dig, så der er frit valg på alle hylder.

Gratis deltagelse

Det koster dig selvfølgelig ikke noget at være med i denne kampagne, og alle kunder der enten har oprettet sig eller vælger at gøre det vil kunne deltage. Du behøver derfor ikke at tilmelde dig nogen steder eller andet. Du skal bare gå i gang med at optjene VIP point hver eneste dag og så kan du få masser af penge på din konto når, først denne promotion er slut.

Spil med i disse to lækre races i hele januar og se hvor store præmier du kan få.

Registrer dig hos 24h Poker