Betfair Poker giver 28 pakker til WSOP 2012 bort

De fleste udbydere af online poker er allerede nu begyndt at tilbyde kvalifikation til World Series of Poker 2012, og hos Betfair Poker vil de gerne sende minimum 28 spillere til Las Vegas.

Der er nemlig netop blevet lanceret en stor kampagne til en værdi af $200.000, og alle disse penge er forbundet med de 28 sæder som Betfair Poker garanterer.

For at kunne vinde et af de mange sæder skal man bare oprette en konto, tilmelde sig kampagnen, optjene point og deltage i en af de 12 finaler der spilles online.

Sådan skal du gøre

Efter at du har oprettet din konto hos Betfair Poker, skal du gå ind under fanen der hedder Kampagner og tilmelde dig en af de 12 forskellige perioder.

Her gælder det om at optjene 25 player points hver dag i udvalgte perioder, og klarer man kravet vil man således gå videre til de gældende finaler.

I disse vil der være 6 pakker på højkant, og de har hver en værdi af $4000.

Man vil derfor både modtage $1500 til flybilletter og lommepenge, $1000 til indskud i WSOP 2012 Event 59, og selvfølgelig et godt hotelværelse under hele ferien.

Nemmeste vej til WSOP

Denne kampagne er den absolut nemmeste vej til at sikre sig en plads ved WSOP 2012, og du bør derfor allerede nu få oprettet en konto hos Betfair Poker.

Nye spillere har også mulighed for at få en valgfri velkomstbonus på helt op til $2500. Har du lyst til at blive ved med at spille hos Betfair Poker efter at din bonus er spillet fri, kan du få op til 40 % i cashback via deres VIP program.

Start vejen til WSOP 2012 i Las Vegas hos Betfair Poker, og vind en af de mange pakker til en værdi af $4000 hver.

Vind din WSOP pakke her