Betsafe Poker uddeler USD 100000 i marts

De gode tider vil ingen ende tage hos Betsafe Poker, og i marts måned er den store udbyder af online gambling klar med et rake race der lyder på $100.000. Som altid vil racet kun være tilgængeligt for deres egne kunder, og derfor er værdien højere end så mange af lignende slags. Som i de foregående måneder vil præmiepuljen være delt op over 2 perioder, og det betyder at der vil være $50.000 til deling i hvert af de to races. De dedikerede spillere som vinder hvert race får en præmie på imponerende $6500.

Så nemt er det

For at være med i disse rake races, skal man bare oprette en konto hos Betsafe Poker og gå i gang med at spille. Alle former for ægte pengespil inden for cashgame, STT og MTT turneringer er gældende, så der er noget for alle i dette tilbud fra Betsafe Poker. Der er penge til de 100 mest aktive spillere i hver periode, og den mindste belønning lyder på $70. Det er i sig selv en større kapitalindsprøjtning for de fleste småspillere, så det er bare med at få kridtet skoene og starte spillet.

2 pakker til GSOP

Det kan være en noget trist følelse at ende udenfor top 100 i disse races, og derfor har Betsafe Poker valgt at donere 2 GSOP Live pakker til dem der ender på en 101-200. plads. Disse spillere vil nemlig få en billet til en freeroll hvor i der er en $6000 pakke til GSOP Dominican Republic garanteret, og derfor er der ekstra værdi for $12.000 i begge races.

Vil du derfor være med i kampen om mere end 500.000 danske kroner, så opret din konto hos Betsafe Poker nu og stryg helt til tops. Husk at vælge hvilken bonus du ønsker i forbindelse med dit første indskud.

Deltag i racet hos Betsafe