Betsson Poker tilbyder dig STT Leaderboard

Det er ret sjovt at spille med i diverse former for Sit & Go turneringer, og hos Betsson Poker kan du vinde ekstra penge på denne måde frem til den 13. april.

De afholder nemlig lige nu et $20.000 Leaderboard, og du kan få alle dine placeringer til at tælle med.

Du vil nemlig få point til den samlede stilling for hver gang du ender i pengene i de STT turneringer du er med i, og derfor er det bare med at komme i gang.

Lidt utraditionelt, vil der dog ikke være kontante præmier til deltagerne, men i stedet turneringsbilletter.

Vind 31 af slagsen

Den spiller som den 13. april har gjort det bedst i Sit & Go turneringer hos Betsson Poker, vil få i alt 31 turneringsbilletter i præmie.

Den samlede værdi af disse, løber op i $407, og de kan bruges til turneringer i prislejet $5.50-$22.

Med 500 præmier til alle der er klar på at tage udfordringen op, bør man næsten ikke gå glip af dette enestående tilbud.

Du må endda spille med i lige så mange STT turneringer som du har lyst til, men det er dog kun indskud fra $0.11-$22 som er gældende.

Bliv kunde hos Betsson

Man leder ofte efter det helt rigtige sted at spille online poker, men du behøver faktisk ikke at lede længere.

Betsson Poker er nemlig vellidt iblandt spillere fra hele Europa, og de har selvfølgelig også sikret sig en dansk licens.

Det betyder at alt hvad du vinder ved deres borde, er helt skattefrit, og derfor er det ekstra klogt at vælge denne udbyder.

Ved at oprette en konto med det samme, får du også muligheden for at vælge en velkomstbonus på op til $2000, så der er rigeligt med gode grunde til at du skal komme i gang hos Betsson Poker.

Besøg Betsson Poker