Champions League finalen for kvinder: Lyon vs Paris St. Germain

Fransk fodbold er stærkt repræsenteret i kvindernes verden,  hvor årets Champions League finale står mellem Lyon og Paris St. Germain. Finalen spilles torsdag d. 1. juni kl. 20.45 i Cardiff, som også danner rammen om mændenes finale mellem Juventus og Real Madrid d. 3. juni.

Først skal vi altså have afviklet kvindernes Champions League finale, og her er de regerende mestre fra Lyon favoritter til at snuppe trofæet igen i år. I fjor måtte der straffesparkskonkurrence til mod tyske Wolfsburg, før Lyon sikrede en samlet 4-3 sejr (1-1 i ordinær tid), men at bedømme på bet365s kvindefodbold odds, bliver finalen i år ikke nær så tæt.

Bookmakeren tilbyder nemlig odds 1.44 på Lyon-sejr, mens en sejr til PSG giver odds 6.50. Uafgjort belønnes med odds 4.10.

Spil på finalen hos bet365.dk –>>

 

Kvindernes Champions League finale: Lyon mod PSG

Lyon er store favoritter til denne finale, hvilket selvfølgelig skyldes, at holdet har været en dominerende faktor i Europa i dette årti, og i øvrigt netop har vundet det franske mesterskab i suveræn stil.

Kun ét nederlag blev det til i hele sæsonen, hvor de øvrige 21 ligakampe blev vundet. E. Le Sommer og Ada Hegerberg har været de helt store oplevelser hos Lyon i denne sæson med 20 mål hver i ligaen, og bliver også nøglefigurer for Lyon i finalen mod PSG. I sidste sæsons Champions League mødtes Lyon og PSG i semifinalerne som blev vundet med hhv. 7-0 og 1-0 hjemme og ude af Lyon for en samlet 8-0 sejr.

Bookmakerne har dømt pariserne ude før kick off, men det er dog værd at hæfte sig ved, at Lyons eneste nederlag i denne sæson i Frankrig kom mod netop PSG på udebane i december. Her vandt PSG med 1-0, men da de to hold mødte hinanden for få uger siden i Lyon, blev Paris sendt hjem med et sviende 3-0 nederlag.

Paris sluttede sæsonen med 16 sejre, to uafgjorte og fire nederlag på tredjepladsen, 14 point efter Lyon og seks efter Montpellier, så der bør være klasse til forskel på disse to mandskaber. Alt kan dog som bekendt ske i en finale.