David Peat klar til at udfordre Isildur1 under PCA Bahamas

Efter at PokerStars i december annoncerede deres kontrakt med selveste Isildur1, har udfordringerne nærmest ingen ende taget. I første omgang var det amerikanske Isaac Haxton der gik i krig mod Isildur1 i den store promotion SuperStar Showdown. Haxton gik som bekendt hen og vandt, men for blot et par dage siden fik Isildur1 langt om længe løftet fanen over for sin nye arbejdsgiver, og det blev gjort med en sejr mod selveste Tony G.

Nu er englænderen klar

Nu er der dog nye ansigter klar til at udfordre den mystiske svensker, og det er en af de mest omtalte live spillere i 2010 der står klar. David ’Viffer’ Peat har således udråbt en åben udfordring til isildur1 under den kommende udgave af PCA Bahamas. PokerStars har meddelt at identiteten bag Isildur1 vil blive afsløret ved den store event, og således vil David Peat altså hellere end gerne krydse klinger med selveste Isildur1.

Til trods for at de to første omgange af SuperStar Showdown blev afholdt online hos PokerStars selv, vil David Peat kun deltage i udfordringen hvis det bliver i et live spil, og altså ikke foran computeren. Hvorvidt at PokerStars og Isildur1 selv har lyst til at takke ja til udfordringen vides ikke endnu, men mon ikke den svenske komet trods alt gerne vil stille op til et par udfordringer eller to, live såvel som online.

Grundet ønsket fra David Peat om at spille live, vil udfordringen formentlig komme til at se lidt anderledes ud end når Isildur1 møder sine modstandere online, og således spekuleres der nu i hvordan en eventuel kamp mellem de to herrer kunne strikkes sammen.

I en tråd på et forum uddyber David Peat hvordan hans syn på en eventuel match ville komme til at se ud.

1 bord med $150.000

”Vi kan spille ét bord $150.000 dybe med ubegrænsede rebuys. Man må ikke smutte medmindre man har tabt $150.000 eller 2.500 hænder er spillet. Jeg er åben for andre tilbud, eller hvis du ikke er interesseret, så forstår jeg.”

Således er udfordringen hermed givet. Det skal blive interessant at se om Isildur1 takker ja til tilbuddet ved den grønne filt. Læs mere om Isildur1