Fabelagtig kundeservice hos Party Poker

Som kunde hos Party Poker har du masser af spændende ting at se frem til når først, du har oprettet en konto og går i gang med at spille.

Her vil du nemlig kunne opleve en helt speciel tradition for kundeservice som er en ganske god hjælp at have lige ved hånden. Party Poker har nemlig specialiseret sig i at give deres kunder den absolut bedst mulige oplevelse, og det er noget der kommer kunderne rigtig godt til gode. Døgnet rundt sidder deres dygtige medarbejdere klar til at betjene dig med alle de problemer du måtte støde ind i, og hvis du bare har et spørgsmål eller to tager de sig også af dette. Nævnes skal det dog at spillere som har indsat penge kommer først i køen. Dette er selvfølgeligt rimeligt da spillere som leverer rake betaler kundesupportens lønninger i den sidste ende.

Forskellige afdelinger af kundeservice

En af fordelene ved at være kunde hos Party Poker er at deres kundeservice er opdelt i forskellige niveauer der er tilpasset til at tage sig af præcis de problemer du måtte have. Derfor er der både en afdeling der tager sig af udbetalinger, indskud og bekræftelse af identitet.

Derudover har folkene bag siden også valgt at lave en unik afdeling for alt der har med Party Poker promotions at gøre. Det er her man så kan stille alle ens relevante spørgsmål til vedrørende bonus, VIP program og omveksling af points til kontanter. Det smarte ved dette koncept er at du altid kan finde lige præcis den e-mail adresse som passer til de spørgsmål du måtte have.

Sikret hurtig hjælp

På denne måde er du sikret hurtig og effektiv hjælp i løbet af kort tid, og som en ekstra service er det også muligt at blive ringe op af deres medarbejdere så du slipper for at skulle skrive en lang e-mail hvis du er mere til at drøfte dine forespørgsler over telefonen.

Kunne du tænke dig at opleve en særskilt form for kundeservice så opret dig hos Party Poker allerede i dag og oplev de mange fordele som kendetegner netop denne udbyder.

Benyt koden RIDE500 når du laver din konto, så får du op til $500 i bonus som velkomst.