Gladiator vender tilbage hos Party Poker

At deltage i noget der kan udråbe en som hårdført Gladiator kan både lyd makabert og en lille smule farligt. Det er dog langt fra tilfældet hos Party Poker. Her kan du nemlig være med i endnu engang om af den populære promotion, og der er vanvittigt store præmier på højkant. Party Poker vil nemlig både give kontanter, freeroll sæder og WPT samt WSOP pakker bort til de mest loyale spillere. Ved du derfor ikke hvor du skal spille i den kommende måneds tid, kunne det være en indbringende ide at vælge Party Poker.

Party Points skal optjenes

Måden du får præmier ud af denne kampagne hos Party Poker på, er ved at optjene Party Points på vilkårlige dage i marts måned. Alt efter hvor flittig du er, vil du så blive belønnet med en lækker præmie. For dem der har en fast mission om at få spillet en masse kan man få en komplet pakke til World Poker Tour der har en værdi af $8000. Før at du kan få sådan en pakke, skal du dog optjene 1.200 Party Points hver dag i 30 dage.

Udfordringer for alle

Det kan kræve sin mand at optjene point hver eneste dag, og derfor har Party Poker bevidst valgt at lave udfordringer for spillere på alle niveauer. Uanset hvor aktiv du er, kan du derfor få mere værdi ud af dit spil i den kommende måned, så der er ingen grund til ikke at deltage.

Besøg Party Poker allerede i dag og få oprettet en konto så du kan være med. Vælger du at benytte koden RIDE500 under tilmelding vil du desuden også få en 100 % bonus på op til 3000 kroner. Læs også mere om deres store VIP program der kan give dig op til 50 % i rakeback. Mere om dette er oplyst på deres hjemmeside.

Prøv Party Poker