God søndagsturnering denne uge

Søndag d. 14. november spilles main event i ICOP3 på Mermaid poker. Finalen koster €30+3 at deltage i men til gengæld er der €50.000 garanteret at spille om. Igen viser danske Mermaid poker innovativ tankegang omkring det at give de danske småspillere store puljer at spille om for få penge. I ugens løb forefindes der endda mindre kvalifikationsturneringer som giver spillerne mulighed for at vinde vej til ICOP3 Main Event for mindre end €3.

8 turneringer

ICOP3 er en turneringsserie der består af i alt 8 poker turneringer. Samlet er der €110.000 på spil plus €50.000 til fordeling bland de spillere som kommer på 3 finaleborde i 3 af de 8 turneringer. Bestemt ikke en let opgave men der er immervæk også €50.000 til fordeling blandt de spillere som måtte opnå et så solidt resultat. Mandagens turnering d. 6 november er på mange måder afgørende for om man har en god chance eller om det kun er og bliver en ”lodseddel”. ICOP1 turneringen i aften er en €30+3 rebuy No Limit Texas Hold’Em turnering og det kan forventes at deltagerantallet er forholdsvis begrænset og at man med en fair investering giver sig selv en god chance for at komme på finalebordet.

Skulle det ske så er vejen åben for at hjemtage de ekstra €50.000 da der findes endnu en €30+3 rebuy turnering plus yderligere 2 turneringer med €30 i indskud. Det er helt sikkert €30 turneringerne som afgør om man har en fair chance for at få andel i de mere end 350.000 kroner.

Skattefrie indtægter for dig

Gevinster, bonus penge og Mermaid poker rakeback er at betragte som skattefri indkomst. For dem som ikke er familiær med rakeback så er det et udtryk for den rabat man får ved at spille poker. Mermaid poker rakeback er 30% med en bonus på 200% op til €1000. Derudover er der diverse gratis turneringer man kan deltage i plus det faktum at Mermaid har stort fokus på det danske pokermarked.

Lav en Mermaid Rakeback konto her