Gratis sport på TV

Det er dyrt at abonnere på en af de store TV-pakker i Danmark i dag, og rigtigt mange unge og studerende har ikke lyst til at bruge størstedelen af deres indkomst på, at betale for dyre TV-kanaler, som de alligevel kun sjældent benytter – nemlig når der skal ses fodbold eller anden form for sport på TV.

Derfor flyder internettet også over i gratis sport på TV i form af livestreaming services, hvor man helt gratis kan streame stort set alle større sportsbegivenheder i verden direkte ned på sin computerskærm.

Dog er mange af disse livestream services så overrendt af mennesker, som gerne vil se gratis sport på TV, at signalet kan svinge uhyggeligt meget i kvalitet, fordi der er stort pres på forbindelsen til serveren der sender kampene ud til brugerne, og desuden er hvert eneste link forbundet med et hav af pop-up reklamer, som er voldsomt irriterende, og kan gøre det decideret svært at finde frem til kampen.

Heldigvis findes der bedre alternativer til disse livestream services.

Unibet livestream er gratis og godt

Hos Unibet har man f.eks. en hel livestream sektion på hjemmesiden, hvor kunderne – helt gratis – kan vælge mellem et stort udvalg af sportsbegivenhederne hver eneste dag.

Det er 100% gratis at se livestream hos Unibet, men der er dog to forudsætninger for, at du kan få adgang til signalet.

  1. Du skal have en Unibet konto og være logget ind
  2. Du skal have penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer

Det kan også være, at du leder efter Brøndby kampe i TV, og her kan du også benytte dig af Unibet.

Her vises der alverdens sportsgrene fra fodbold, tennis, håndbold og basketball og mange, mange flere, og der transmitteres mere eller mindre i døgndrift, hvilket betyder, at du kan se fodbold fra både Sydamerika, Europa og Asien.

Se livestream fra Unibet på mobil eller tablet

Når du først har oprettet din konto hos Unibet, og derefter sat penge ind på kontoen, er du klar til at se sport helt gratis. Men vidste du, at du også kan se disse sportsbegivenheder direkte på din mobil eller tablet?

Uanset om du har en Nokia, Windows Phone, iPhone, iPad, Android eller Blackberry, kan du se Unibets livestream direkte på mobilen.

Og så gør det jo ikke oplevelse mindre kedelig, at du selvfølgelig også kan livebette fra mobilen, mens du sidder og ser kampene live.

Få 1000 kr. bonus med din første indbetaling

Hvis du sidder og tænker, at det kunne være rart at få adgang til en stabil livestream service, hvor forbindelsen altid er i top, og hvor du ikke bliver belemret med alverdens pop-ups og irriterende reklamer, så kig forbi Unibet og opret en konto.

Du behøver ikke at have mere end nogle få øre stående på kontoen for at få adgang til livestreamet, men minimum for 1. indbetaling er dog 50 kr.

Sørg for ikke at spille din sidste krone op, hvis du ønsker at beholde adgangen til streamet uden at sætte flere kroner ind. Du får nemlig adgang til streamet, sålænge kontoen ikke står i 0,00 kr.

Bemærk dog, at hvis du alligevel pønser på at spille på sportsvæddemål hos Unibet, tilbydes du en rigtig lækker 1000 kr. velkomstbonus på dit første indskud. Indbetal f.eks. 1000 kr. og få 1000 kr. ekstra med det samme at oddse for.