Hvad er et risikofrit væddemål?

I bettingverdenen er der masser af forskellige bonusser og tilbud, og derfor kan det være svært at finde hoved og hale i dem alle. I denne artikel vil der fokuseres på risikofrie væddemål, altså et væddemål, hvor du ikke risikere at tabe dine egne penge.

Hvad er et risikofrit væddemål (Risk free bet)?

Et risikofrit væddemål, er et væddemål som du kan sætte hos bookmakerne, hvor du ikke mister dine penge, selvom du taber væddemålet.

Du kan eks. blive tilbudt et risikofrit væddemål på 200 kr. til en given kamp, og hvis dit udfald ikke går hjem, så taber du altså ikke. Det kræves dog, at du har penge på din konto, da det er dine egne penge, du skal spille for.

Hvis du vinder væddemålet, vil du få din normale gevinst, og hvis du taber dit væddemål, vil du få din indsats retur. Der er dog ofte en lille hage ved et risikofrit væddemål. Når du får din indsats retur, så er det i form af en bonus, som du så skal gennemspille en eller to gange, før du kan udbetale dem.

Et risikofrit væddemål og free bet det samme?

De to væddemål lyder næsten ens, men der er stor forskel på dem. Som der står beskrevet ovenover, så skal du spille for dine egne penge ved et risikofrit væddemål, og så får du altså pengene retur, hvis du taber. Samtidig får du fuld gevinst, hvis du vinder.

På et free bet vil du spille for bookmakerens penge, og skal altså ikke have dine egne penge op af lommen. Du får dog ingen penge tilbage, hvis du taber, og skulle du vinde på dit væddemål, så får du altså kun profitten tilbage, og ikke den samlede indsats.

Spiller du 500 kr. free bet til odds 3.00, så vil du få 1.000 kr. i stedet for 1.500 kr. Har du spillet et 500 kr. risikofrit væddemål til odds 3, som du vinder, så vil du altså få alle 1.500 kr. og ikke bare nøjes med 1.000 kr.