Indskyd 100 kroner og frispil bonus hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes Poker har valgt at forbedre deres sign-up bonus markant så det nu er muligt at få hele 300 kroner i pokerbonus bare ved at indsætte 100 kroner. Dette er et uhørt flot tilbud som alle nye danske spillere kan benytte sig af, og med så mange penge der bare venter på at blive givet væk til dig kunne det være en særdeles god ide at få oprettet en konto hos Ladbrokes Poker inden dette fremragende tilbud udløber. Det er faktisk også ganske simpelt hvad du skal gøre for at få bonussen, og det kan du læse mere om lige her.

Frispil 300 kroner i bonus

Så snart du har oprettet dig hos Ladbrokes Poker og registreret en konto skal du indskyde 100 kroner til din konto. Når du har gjort dette går du så i gang med at prøve deres mange varianter af online poker og når du har optjent bare 1.750 point indtaster du dit kunde-id og dit kodeord i deres ansøgningsformular og såfremt du ikke tidligere har været kunde hos Ladbrokes Poker vil din bonus hurtigst muligt blive sat ind på din konto. Så nemt kan det gøres, og der er god grund at spille hos Ladbrokes.

Skattefri bonus

For de nye spillere som indsætter mindst 100 kroner kan de nemlig få op til 5.750 kroner i bonus. Det er noget der er svært at finde andre steder, og kravet lyder på 35.000 point for at få det fulde udbytte der vil give dig mere end 5000 kroner i skattefri bonus. Dette er en af grundene til at så mange vælger Ladbrokes Poker, så der er ingen tid at spilde. Din bonus skal spilles fri og du skal have penge på kontoen, så se at komme i gang allerede nu så du også kan blive mindst 300 kroner rigere bare ved at spille poker her.