Kvalificer dig til Bet24 Poker Open

Hvis du længe har gået med en lille drøm om at spille med i en stor live poker turnering i udlandet med en massiv præmiepulje, så har Bet24 et tilbud til alle spillere om at kvalificere sig til deres egen store pokerturnering ved navn Bet24 Poker Open.

360.000 kroner på spil

Fra den 10-12. December 2010 afholder Bet24 nemlig deres Poker Open turnering i Tallinn, Estland. Med en samlet præmiepulje på 360.000 danske kroner og relativt nemme muligheder for at kvalificere sig for små penge, er det et godt tilbud til alle low-stakes spillere som gerne vil prøve kræfter i en stor live poker turnering uden at skulle høste op med hele deres bankroll.

Du kan dagligt kvalificere dig til Bet24 Poker Open for så lidt som $3. Der vil hver dag køre 5 turneringer, der alle kan give dig muligheden for at komme til Estland og spille med om den store præmiepulje.

Hver pakke til turneringen har en værdi af 8000 kroner og indeholder adgang til turneringen, fly til og fra turneringen, samt hotelophold i Tallinn hvor turneringen afholdes.
Der vil i turneringen være en garanteret førstepræmie på flotte 100.000 kroner, hvilket må siges at være en ganske pæn præmie. De mange muligheder for at kvalificere sig til den store turnering, gør det samtidig attraktivt for alle små spillere at prøve kræfter med den grønne filt i Tallinn.

Den 17. November og 21. November afholdes 2 online-finaler, hvor der i hver turnering er garanteret 2 pakker til turneringen. Prisen for at deltage i disse finale-turneringer er $108, men du kan som sagt kvalificere dig til selve $108 finale-turneringerne for blot $3 eller gennem flere freerolls der dagligt kører på Bet24.

Kun 72 pladser i turneringen

Der vil kun være 72 pladser i selve Bet24 Poker Open, hvilket gør at det er et overkommeligt felt at komme igennem for alle deltagere i turneringen. Du kan læse mere om Bet24 Poker via linket, eller oprette en konto nedenfor og modtage $600 i Bet24 Poker Bonus.

Opret Bet24 Poker konto.