Kvindefodbold Odds

Det er ikke alle bookmakere som umiddelbart tilbyder kvindefodbold odds, men i denne artikel kommer vi med et par forslag på et par gode bookmakere du kan bruge, når du vil spille odds på kvindefodbold.

Disse bookmakere omfatter bl.a. bet365 og Unibet, hvilket du kan læse mere om forneden. Her vil vi også komme med en kort gennemgang af nogle af de største fodboldbegivenheder for kvinder i sportskalenderen, så du ved hvad du kan spille på, og ikke mindst hvornår.

Kvindefodbold får desværre ikke megen dækning i main stream sportsmedier i Danmark, men det er en skam, for der bliver faktisk spillet mange interessante og ganske underholdende kvindekampe i fodbold på globalt plan hele tiden.

 

Bookmakere med kvindefodbold odds

Inden vi giver os i kast med, hvilke turneringer indenfor kvindebold, du bør holde et vågent øje med i kalenderen, kommer her lidt om to store bookmakere, som tilbyder odds på kvindefodbold.

 

bet365

bet365

Som spiller hos verdens største spilleside, bet365, finder du selvfølgelig også masser af kvindefodbold odds. Her kan du spille på alt fra 3F Ligaen (Elitedivisionen) i Danmark og Elitettan i Sverige til Champions League for kvinder og de store slutrunder som EM- og VM.

Hos bet365 får du mange odds på kvindebold, og i øvrigt kan du som aktiv kunde kvit og frit streame alverdens fodboldkampe direkte via din konto hos bookmakeren.

Vi kan varmt anbefale bet365 til dig, der gerne vil oddse på kvinderne.

Se mere hos bet365.dk ->

 

Unibet

unibet_200x50Mens Unibet er en fantastisk bookmaker til odds på fodbold helt generelt, er det værd at nævne, at Unibet ikke tilbyder det samme udvalg i kvindefodbold odds, som f.eks. bet365.

Hos Unibet har vi kun fundet odds på Champions League for kvinder, men her var der til gengæld også flotte odds på kampene.

Unibet giver også en lækker velkomstpakke med tilbud til nye spillere, og det er bestemt værd at oprette konto hos Unibet, så man får et bredere udvalg og i nogle tilfælde højere odds på bestemte kampe.

Se mere hos Unibet.dk ->

 

De største turneringer i kvindefodbold

uefa_womens_champions_league_logo

Man kan argumentere for, at kvindernes Champions League, der ligesom mændenes udgave hører ind under UEFA, er den største turnering for kvinder på klubniveau i verden i dag.

Turneringen er dog forholdsvis ung, og blev første gang afviklet i 2001/02 under navnet UEFA Women’s Cup. Først i 2009/10 blev turneringen officielt til Champions League, hvor turneringen også blev udvidet betydeligt ved også at indlemme nationale sølvvindere fra de otte bedste nationer. Herudover blev finalen kombineret med mændenes Champions League-finale, således at begge finaler blev afviklet i samme by.

Det stærkeste hold gennem turneringens korte levetid har været 1. FFC Frankfurt fra Tyskland, som har vundet turneringen fire gange.

Danmark har aldrig vundet Champions League for kvinder, men i 2003 var Fortuna Hjørring i finalen i det daværende Women’s Cup, hvor det dog blev til et 7-1 nederlag i finalen til Umeå IK fra Sverige.

I Champions League-æraen er Olympique Lyon det mest succesfulde hold med fire finaler, hvoraf tre er vundet.

Du kan læse mere om UEFA Women’s Champions League på den officielle hjemmeside, hvor du altid finder de aktuelle kampprogrammer og spilletidspunkter. Oddsene på kampene i Champions League, kan du finde hos både bet365 og Unibet.

 

3F Ligaen – kvindernes Superliga

3f-ligaen-logo

I Danmark har vi spillet kvindefodbold på officielt plan under DBU siden februar 1972. Det er altså en gammel liga, men det var først i 1981 at det første landsdækkende mesterskab for kvinder så dagens lys. Det blev i øvrigt vundet af B 1909 foran Femina.

I nyere tid har det primært været særligt Brøndby IF og Fortuna Hjørring, som har domineret 3F Ligaen. Siden år 2002 har de delt alle mesterskaber mellem sig frem til 2016, hvor Brøndby IF har snuppet hele 10 mesterskaber.

Øvrige danske mestre gennem tiderne omfatter Ribe, Femina, B 1909, HEI og OB.

3F Ligaen løber traditionelt sideløbende med f.eks. Superligaen og alle andre store ligaer i Europa, så du kan som regel finde kampe fra 3F Ligaen alle normale fodbold-weekender.

 

Det danske kvindelandshold

Det danske landshold for kvinder vandt faktisk Europamesterskabet i 1979, men det var dengang ikke en officiel turnering. I officielt EM regi er de bedste resultater semifinaler i 1984, 2001 og 2013.

Næste gang Danmark skal med til EM bliver i 2017 i Holland, hvor danskerne allerede er kvalificeret. Her kan du spille odds på Danmarks kvinder ved EM i dagene fra d. 16. juli til d. 6. august 2017.

Det bliver en rigtig spændende slutrunde set med danske øjne, for med profiler som FC Barcelona-spilleren Line Røddik Hansen på holdet, har Danmark det der skal til, for at gå rigtigt langt i turneringen.

I VM regi har Danmark knap så stolte traditioner, for vi har misset kvalifikationen i tre ud af de fire seneste forsøg. Vi var med senest ved VM i Kina i 2007, hvor det blev til én sejr i de tre gruppekampe og et tidligt exit.

kvindelandsholdet_holdbillede_2016-17

Her ses det danske kvindelandshold anno 2016/17 (Fotocredit: DBU.dk)