Mad Month med store turneringer hos 888 Poker

September måned er ved at være godt i gang og hos 888 Poker har de en ny og spændende kampagne klar som du nemt kan blive en del af. Navnet er Mad Month og i denne måned har du mulighed for at komme med til store freerolls hvor der vil være masser af penge på spil. Gennem din aktivitet hos 888 Poker har du mulighed for at komme med til helt op mod 5 turneringer der hver har $888 i puljen, og der vil også blive afholdt en særlig freeroll finale hvor præmiepuljen er pumpet godt i vejret.

3 måder at komme med på

For at du skal have så gode muligheder som overhovedet muligt for at komme med, har 888 Poker valgt at lave 3 måder hvorpå du kan sikre dig en plads i de mange spændende turneringer. Den første mulighed er at du spiller 10 STT turneringer med et indskud på $5 eller mere mellem onsdag og tirsdag. Opnår du dette vil du få en gratis plads i 5 af de eksklusive $888 MAD freerolls den efterfølgende weekend. Næste chance for at komme med er at du optjener 100 statuspoint på et vilkårligt spil mellem onsdag og tirsdag og så vil du også være sikret en plads i de fem freerolls. Endeligt kan du komme med til turneringerne hvis du indbetaler $100 eller mere og bruger koden MADMONTH under indskydelse.

Kom med til finalen

Hvis du opfylder 2 af de 3 krav som står ovenover vil du modtage adgang til den endelige $8888 garanterede freeroll. Med næsten 50000 kroner på højkant er din vej til en stor gevinst noget lettere gennem denne enestående kampagne som kun er tilgængelig for kunder hos 888 Poker. Lav 888 konto her.