Masser af interessante turneringer hos Everest Poker

Hvis du ikke føler at du får nok ud af de online turneringer som du spiller, kunne du tage et nærmere kig på Everest Poker. For at imødekomme ønsket om store turneringer med lave indskud har Everest Poker valgt at lave et dagligt program af MTT turneringer som sikrer dig masser af værdi for meget få penge. Everest Poker har valgt at kalde deres program for High-value garanterede turneringer. Hvad enten du spiller højt eller lavt skal du have muligheden for at spille med om store præmier, og det er noget som især spillere på de lave niveauer kan nyde gavn af.

Bankroll Bargain hver morgen

De mest interessante turneringer for småspilere er uden tvivl de spændende Bankroll Bargain turneringer som starter hver morgen hos Everest Poker. For så lidt som $2+$0.20 kan man spille med i en $250 garanteret NLHE turnering. Det er dog ikke alt. Det store program følger op med turneringer i forskellige varianter døgnet rundt, og dermed har Everest Poker det bedste tilbud til aktive turneringsspillere.

Den mest interessante daglige turnering er uden tvivl deres Bankroll Bargain Rebuy turnering som garanterer intet mindre end $2.000 for et indskud på blot $2+$0.20. Med så stor en garanteret præmiepulje og så lavt et indskud, kan man godt selv regne ud hvorfor at Everest Poker er så populært et sted at spille online poker. Der er absolut ingen krav for at spille med i de mange spændende turneringer, så alt hvad man skal gøre er at registrere en ny konto og spille med så snart et indskud er foretaget.

Brug koden RIDER300

For at spille med i de mange spændende turneringer skal du bare oprette en konto hos Everest Poker med koden RIDER300. Derefter vil du få $300 i bonus ved at indsætte minimum $5. Det er en af de bedste poker bonusser på hele markedet, og den kan stærkt anbefales.

Vi ses hos Everest Poker!