Ny autostol

Tiden er kommet hvor jeg skal ud og købe en autostol til mit yngste barnebarn. Jeg synes det har været svært på forhånd at udvælge hvilke som man burde kigge nærmere på da der findes utroligt mange autostole at vælge mellem. En intensiv søgning på nettet gav mig dog en henvisning til www.barnestol.dk/ hvor jeg fandt masser af gode råd og vejledninger i forhold til hvad jeg skal huske at kigge efter før jeg beslutter mig for den autostol jeg synes bedst om.

Sønnike kan sikre stolen yderligere

Jeg har på forhånd besluttet mig for at en autostol med isofix er alt for dyr selvom den virker en anelse mere sikker. Da min søn er fingernem og uddannet håndværker så er det intet problem for ham at sikre stolen godt. Endvidere har jeg besluttet at stolen skal være bagudvendt da jeg har læst mig til at dette er langt det sikreste for børnene når de er med i bilen. Stolen skal ligeledes være til bagsædet da jeg ikke bryder mig om tanken at en airbag kan udløses på forsædet da kraften fra airbaggen godt kan gøre ondt.

Efter jeg har set autostolene i butikken første gang vil jeg overveje det lidt endnu hvilke stol jeg endeligt køber til Malthe. Det er vigtige sager at beskytte børn i trafikken og en hovsaløsning er ikke noget for mig. Hellere bruge et par ekstra dage til at tænke over tingene end at få købt noget som ikke virker alligevel. Malthe vokser jo konstant så det går heller ikke at købe for dyrt eller få fat i en autostol som ikke passer til højde og vægt.