Odds på Caroline Wozniacki

Den danske ukronede Tennisdronning, Caroline Wozniacki har endnu ikke vundet en Grand Slam i sin tenniskarriere, men mange eksperter spår, at det kan blive i år, at danskeren går hen og vinder sin første Grand Slam titel.

 

Odds på Caroline Wozniacki —>

Det bedste bud på en Grand Slam titel er US Open, da danskeren allerede i karrieren har været to gange i denne finale, hvor hun dog har tabt til Kim Clijsters og senest Serena Williams tilbage i 2014. Der er dog to andre chancer til danskeren, da Australian Open allerede er afviklet, og dermed ikke nogen mulighed for danskeren.

En mulighed er dog både French Open samt den traditionsrige engelske Turnering Wimbledon, som er den eneste Grand Slam turnering, der spilles på græs, og hvor spillerne kun må være iført helt hvide klæder.

Danskeren sluttede år 2014 helt fænomenalt af, og blev sidenhen kåret som årets kvindelige tennisspiller. År 2015 er ikke startet ligeså godt som 2014 sluttede. I både Dubai og Doha har resultaterne slet ikke været med Wozniacki, hvor Wozniacki dog alligevel nåede semifinalen i Dubai. Her blev hun sendt ud af Simona Halep, der efterfølgende gik hen og vandt turneringen.

I Doha blev det hurtigt endestationen for Wozniacki, da hun blev sendt ud af Victoria Azarenka, i en kamp, hvor Caroline Wozniacki var langt fra tilfreds med hverken dommer eller linjevogter i kampen. Hun sagde bl.a. “I don’t give a shit” til kampens dommer, da hun ikke fik lov til at tage en ny 1. serv, efter at de havde ventet i over fem minutter på en beslutning fra både dommer og overdommer.