Odds på din iPad

Med en betting-app på iPad’en bliver de fleste sportskampe lige lidt sjovere.

I dag findes der nemlig utallige betting-apps til iPad, hvor der er mulighed for at spille på Premier League, NFL, Superliga, håndbold og meget mere til.

I denne artikel vil vi således kort introducere dig til nogle af de muligheder, du har, hvis du vælger at oddse fra din iPad frem for din traditionelle PC eller Mac – enten via app eller browser.

 

Find de skarpeste liveodds

En ting er at oddse på en kamp, inden den starter. Noget andet er at spille på kampen, mens den er i gang! Ved at oddse fra din iPad kan du følge kampen hjemme i din lænestol med iPad’en i skødet, mens du overvejer dit næste liveodds afhængig af, hvordan kampen udvikler sig.

Får udeholdet scoret inden slutfløjtet? Bliver der uddelt mere end 4 gule kort? Bliver det en målfattig affære med under 3 mål i kampen? Alt dette kan du sidde og vurdere på, hvorefter du kan slå til på iPad’en, når du kan vide dig nogenlunde sikker!

 

Forøg spændingen med livestreaming

Flere udbydere af spil tilbyder, at du kan livestreame kampe. Eksempelvis streamer Danske Spil masser af E-sport, Bet365 har et væld af sportskampe og så videre. Hvis du derfor ikke har den helt store TV-pakke, eller hvis kampen ikke vises på dansk TV, er der nogle gange mulighed for at finde opgøret hos din udbyder. På den måde kan du øge spændingen endnu mere, og mærke suset, når der sparkes på stolpen, eller en stor direktørchance bliver brændt.

 

Sæt dit odds på ingen tid

Odds har aldrig gået hurtigere end på iPad. iPad’en starter i løbet af et øjeblik, og der kræves ikke noget NemID til login efterfølgende. Derfor har det stort set aldrig været nemmere og hurtigere at oddse på ens favoritkampe, ligesom du også altid kan tage din iPad med på farten, sådan du kan finde de skarpeste odds, når det passer dig.