PokerStars afholder Round 2 events

Det er altid en stor glæde at vinde kolde kontanter ved at spille online poker, og hos PokerStars tilbyder de en række særlige turneringer til dig hver eneste uge.
Navnet er Round 2, og i disse events kan du spille med om en garanteret præmiepulje på $2000 uden omkostninger.
Hver dag afholdes der nemlig op til flere satellitturneringer som er gratis at være en del af, men der er dog også mulighed for at man kan købe sig direkte ind i hver Round 2 event.
Dette koster dog kun 50 FPP Point, så selv på denne måde er det næsten gratis at deltage.

Hver lørdag & søndag

Round 2 turneringerne spilles hver lørdag og søndag online hos PokerStars, og starttidspunkterne er henholdsvis lørdag 16.00 og søndag 20.00 dansk tid.
Det kan dog anbefales at man tager udfordringen op og spiller med i deres satellitturneringer inden da. På denne måde slipper man nemlig for at spendere de 50 FPP point.
Alle deltagere vil desuden starte med 1.500 chips, og der vil blive afholdt en pause på 5 minutter hver gang at turneringen har passeret en time i spilletid.
Man vil have 1 minut til at foretage hver beslutning, så der god tid til at vælge hvad man vil gøre i hver eneste hånd.

Registrer dig hos PokerStars

De fleste seriøse pokerspillere har allerede en konto hos PokerStars, men hvis du hører til en af dem der ikke kan sige ja til dette, er der dog håb forude.
Det er nemlig ganske gratis at oprette sig hos denne udbyder, og du kan endda også få en 100 % bonus på op til $600.
Dette gøres ved at man indtaster koden PSP7824 når man tilmelder sig, og så er bonussen klar til at blive spillet fri efter ens første indskud.

Besøg PokerStars