PokerStars giver gratis TCOOP billetter bort

Nedtællingen er allerede begyndt til den nye turneringsserie hos PokerStars kaldet TCOOP. Her finder du et væld af store turneringer der alle har en garanteret præmiepulje, og fælles for dem alle er at de vil blive spillet i det populære Turbo format. Du har nu mulighed for at sikre dig en billet til en valgfri $22 event inden at det hele går i gang, og du skal bare indsætte $60 eller mere for at få adgang. Alle spillere der foretager et indskud med koden TCOOP vil være med, så det kan godt betale sig at lave et indskud med det samme.

7 turneringer

Der findes i alt 7 turneringer under den kommende turneringsserie der koster $22 at være med i, og du kan som sagt helt frit vælge lige præcis hvilken en du vil være med i. Her finder du både No Limit Hold’Em FR, NLHE 6-max, PL Omaha 6-max, Stud og Stud Hi/Lo. Udvalget er derfor særdeles stort, og i event 27 kan du f.eks. spille med om $300.000. Med minimum $25.000 i garanteret præmiepulje for hver af de 7 udvalgte events er det næsten dumt ikke at benytte sig af dette tilbud.

Opret dig nu

Er du derfor klar til at give den gas under TCOOP og gerne vil spille gratis med i en valgfri $22 turnering skal du bare oprette dig nu. Har du endnu ikke en konto hos PokerStars skal du benytte dig af koden PSP7824 når du tilmelder dig. Dette sikrer dig den størst mulige sign-up bonus som er på op til $600. Din bonus spilles fri i takt med at du optjener VPP point, og det er en god ide at holde øje med deres hjemmeside hvor nye kampagner hele tiden ser dagens lys og giver dig mere værdi.

Besøg PokerStars