PokerStars med ny udgave af Red Spade Open

Inden for kort tid vil PokerStars være klar med en helt ny udgave af Red Spade Open som byder på endnu bedre præmier og en helt ny struktur. I denne kommende udgave af turneringen vil man nemlig ikke kunne købe sig direkte ind. Man skal kvalificere sig via daglige satellitturneringer som alle varer 3 timer, og dem der så er i live efter denne periode vil gå videre til selve eventen. I den nye udgave af Red Spade Open vil der være en garanteret præmiepulje på $2.000.000.

Førstepræmien

Den spiller der ender med at blive den næste Red Spade Open vinder, vil få minimum $300.000 i præmie for præstationen. Med andre ord kan du altså blive millionær i forhold til dansk valuta hvis du bliver kongen af den nye type af Red Spade Open. Det er dog endnu ikke klart hvornår den nye udgave af turneringen vil finde sted, men det kan være en god ide at holde øje med PokerStars hjemmeside hvor de hele tiden vil opdatere dig omkring eventen. Har du lyst til at spille poker indtil da kan du gå i gang med det samme, og du har flere ting at se frem til.

Bonus og nye turneringer

Det vigtigste du kan få fat i når du tilmelder dig hos PokerStars er deres 100 % velkomstbonus. Alt hvad du skal gøre for at få denne bonus er at indtaste koden PSP7824 når du åbner din konto. Din bonus vil straks herefter være klar til at blive tildelt når du indbetaler penge for første gang. Derudover har PokerStars for nylig også valgt at garantere endnu flere penge i deres mange daglige og ugentlige turneringer, så der er virkelig mange gode grunde til at du skal komme i gang med at spille hos dem.

Prøv PokerStars