PokerStars sender dig til EPT Copenhagen

Der er efterhånden ved at være kort tid til at European Poker Tour endnu engang gæster den danske hovedstad København, og hos PokerStars har de valgt at satse stærkt på at sende flere af deres kunder med til turneringen. Her finder du nemlig en stor satellitturnering den 29. januar 18.30 hvor hele 5 pakker garanteret til EPT København, og for bare €3.33 kan du sikre dig en plads i det endelige opgør. Hver dag op til finalen finder du nemlig et hav af satellitturneringer i alle prisklasser, hvilket gør det muligt for selv de mindste spillere at komme med til den store event.

35.000 kroner i værdi

Ender du med at blive en af de heldige vindere af EPT finalen hos PokerStars kan du være glad for at både indskud til turneringen såvel som hotelophold og rejseomkostninger er inkluderet. Pakkerne har derfor en værdi på mere end 35.000 kroner, og er alle med til at sikre spillerne en uforglemmelig oplevelse når den næste EPT titel skal vindes. Satellitturneringerne foregår fra den 20-29. januar, og det er derfor en god ide at få oprettet en konto hos PokerStars med det samme hvis man gerne vil med når det hele sker.

Skattefrie pakker

PokerStars blev skattefrit den 1. januar 2012, og derfor betyder det også at alle live pakker der vindes hos dem er fritaget beskatning. Det er en stor fordel for dig som spiller, da du derfor ikke skal bekymre dig om at betale skat af dit sæde. Ydermere giver PokerStars også nye kunder en formidabel 100 % bonus på op til $600 på deres første indbetaling af rigtige penge. For at få denne bonus skal du bare bruge koden PSP7824 når du tilmelder dig.

Start jagten imod et sæde til EPT København hos PokerStars nu.

Klik her for at besøge PokerStars