Se billederne: Barcelona-dansker i sjov episode med Lionel Messi

28-årige Line Røddik Hansen er en af de største profiler på det danske kvindelandshold, og så er hun samtidigt også en profil i fodboldklubben FC Barcelona, hvor hun til dagligt slår sine folder på klubbens kvindehold.

For nyligt kom den kønne dansker i mediernes søgelys, da det var tid til at knipse de nyeste holdfotos på træningsanlægget i Barcelona.

Efter de almindelige holdfotos var blevet skudt, blev det nemlig tid til at blande Barcelonas herrer og damer på ét billede, og her blev den danske landsholdsspiller bænket ved siden af selveste Lionel Messi.

Først blev der taget de officielle fotos, hvorefter det var tid til de årlige “fjollefotos”, hvor spillerne optræder på “slap line” for at skabe lidt liv i billedet.

Hvad spillerne præcist blev instrueret i at gøre, vides ikke, men i hvert fald kigger alle spillerne rundt på hinanden og her er det altså Messi og Line Røddik som har øjenkontakt.

 

👱👩👱👩👱👩 #FCBarcelona #igersFCB #ForçaBarça #FCBFemeni

Et billede slået op af FC Barcelona (@fcbarcelona) den

Line Røddik ser en smule skeptisk ud på “fjollebilledet”.

 

Herunder kan du se det officielle billede af FC Barcelonas herre- og damehold forenet på samme foto.

#TotsUnitsFemForça @FCBarcelona_cat + @FCBfemeni 🔴🔵 Força Barça! #FCBarcelona #fcb #fcblive #igersfcb #fcbfemeni

Et billede slået op af fcbarcelonafemeni (@fcbfemeni) den

 

Line Røddik tørnede i sidste sæson ud for Lyon i Frankrig, som er et af de stærkeste hold i kvindernes Champions League i de senere år, men Barcelona har store ambitioner på vegne af deres kvindehold “Barca Femini”, som er kommet flyvende fra land i den spansk liga for kvinder, hvor det er blevet til fem sejre i fem kampe og en imponerende målscore på 19-0.

Også i Champions League går det godt for Barcelonas kvindehold, som i denne uge gik videre til næste runde efter en samlet 5-1 sejr over ZFK Minsk.

I vores guide til kvindefodbold odds kan du læse mere om at spille odds på Champions League og kvindefodbold generelt.