Spil med i GSOP hos Betsafe om USD 2800000

Spil Poker hos Betsafe og få bonusBetsafe Poker er efterhånden ved at være en af de mest konkurrerende sider på internettet når det handler om poker. Med massive rake races, et stort og fremragende VIP program og masser af store fordele er Betsafe Poker det oplagte valg til både hobby, amatør og professionelle pokerspillere. Hvis du er mere til online turneringer har Betsafe en yderst imponerende kavalkade af enorme pokerturneringer i februar og marts.

Tid til en ny omgang

Det er nemlig ved at være tid til endnu en omgang af Grand Series of Poker hos Betsafe, og i denne omgang vil der være garanterede præmiepuljer for i alt $2.800.000. Dermed holder Betsafe sig ikke tilbage når den førte GSOP 2011 turneringer løber af stablen allerede den 27. februar.

Det samlede program inkluderer hele 16 turneringer som varierer i både indskud og varianter. Hvad enten du er til No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha eller Fixed Limit Hold’Em har GSOP 2011 et væld af spændende tilbud til dig.

Flere af turneringerne i dette års GSOP ligger i den høje ende, men heldigvis er der masser af muligheder for at sikre sig en billet til de store turneringer meget billigt. Betsafe Poker holder døgnet rundt forskellige satellit turneringer hvor du for så lidt som $2 kan sikre dig en billet til alle de store events i denne spændende udgave af GSOP.

I den lave ende findes der flere spændende turneringer med et indskud på $50+$4 hvor du f.eks. kan spille med i Event 5 der er en Shorthanded No Limit Texas Hold’Em turneringer med ubegrænsede rebuys.

Spil med i de mange spændende turneringer og gør krav på din del af den store samlede præmiepulje på intet mindre end $2.800.000 i dette års udgave af GSOP.

Optjen point til Grand Slam freeroll

Spiller du med i flere af de store events vil du løbende optjene point for dine præstationer og med lidt held kan du spille dig til et gratis sæde i 4 store freeroll turneringer hvor et sæde til Grand Slam finalen er garanteret.

Lav en konto hos Betsafe Poker og få din sign-up bonus i dag og spil med i GSOP 2011!

Spil GSOP og få poker bonus her!