Spil med i Sunday Million den 6 marts om 27 millioner

Det er vigtigt at holde øje med de mange spændende tilbud som pokersites laver fra tid til anden for deres kunder. PokerStars er på ingen måder nogen undtagelse, og det er heller ikke nogen hemmelighed at PokerStars med deres placering som verdens største pokerside også er dem der laver de bedste tilbud. Nu er det ved at være 5 år siden at PokerStars lancerede verdens største ugentlige online turnering i poker. Turneringen som hedder Sunday Million har altid været det største højdepunkt i hver uge for pokerspillere.

$5.000.000 garanteres

Nu har PokerStars dog valgt at styrke spændingen yderligere når de garanterer vanvittige $5.000.000 i garanteret præmiepulje den 6. marts. Udover $5.000.000 i garanteret præmiepulje garanterer PokerStars også at vinderen af turneringen mindst tager $1.000.000 med for sin sejr.

Det er dog ikke alt. Vinderen af turneringen den 6. marts får desuden en sprit ny Lamborghini Gallardo LP560-4. En af verdens fedeste biler skal dermed vindes når PokerStars fejrer jubilæum for den store turnering den 6. marts.

Med andre ord bliver det måske en af de største begivenheder i online poker nogensinde når hele verden mødes til det store brag der garanterer mere end 25.000.000 danske kroner i præmier samt den eksklusive bil som vinderen af turneringen vil få helt gratis.

Man skal på alle måder derfor ikke snyde sig selv for at prøve chancen og se om man kan nå helt til tops når PokerStars deler ud af den vanvittigt store præmiepulje og ikke mindst den flotte Lamborghini Gallardo når spillerne sætter sig klar ved computeren den 6. marts.

Spil med den 6. marts

Spil med i Sunday Million den 6. marts og spil med om minimum $5.000.000. Laver du dit første indskud hos PokerStars i dag får du derudover også en flot sign-up bonus på 100 % op til $600. Benyt koden PSP7824 når du registrer din konto hos PokerStars for at få det maksimale ud af deres store poker bonus.

Spil med om 5 millioner dollars her!