Spil Skattefri Poker

Hvis du læser disse linjer, er det formentlig fordi du er på udkig efter et godt sted at spille skattefri poker på nettet. Der er nemlig ingen grund til at betale skat af dine pokergevinster, når du kan blive fri. Ønsker du at bidrage mere til statskassen efter en stor gevinst, kan du altid frit indbetale ekstra penge til SKAT. Du kender måske én der har gjort det engang… eller…

Nå, tilbage til dét det hele handler om. Nemlig skattefri poker. Når pokeren bare spiller og man skovler Dollars eller Euro ind i læssevis, er det meget nærliggende at bekymre sig om hvilken indflydelse successen ved pokerbordet får på din selvangivelse. Og her er svaret: Nuls og niks! Sagen er nemlig den, at hvis du spiller poker hos en udbyder med tilladelse fra Spillemyndigheden, vil alle dine gevinster være skattefrie.

En tilladelse til at udbyde poker i Danmark, er nemlig betinget af strenge lovkrav til udbyderne, og det omfatter igen afgifter på omsætningen. Helt konkret tager den danske stat ca. 20% af din omsætning, når du spiller. Det er selvfølgelig penge pokersitet, bookmakeren eller casinoet afregner for dig, og som udgangspunkt har det ingen indflydelse på din saldo. Det betyder dog, at denne spilleafgift som betales til staten, tilsvarer skat, så der allerede er betalt afgift (læs: skat) af dine gevinster, når de vindes.

 

Få hjælp til Online Poker

Kunne du tænke dig at blive en bedre pokerspiller ved at arbejde med dit spil og generelt bare have fingeren på pokerpulsen ift. udviklingen med spillet, kan du finde masser af gode artikler om poker hos f.eks. Bonito.dk, hvor poker er i højsædet.

Her har man også en god hjælpeguide til nye pokerspillere, hvor du kan få hjælp til online poker. Denne guide klæder dig på ift. valg af pokersite, hvad du skal være opmærksom på og hvor du finder den bedste poker lir.