Top 5 spots nybegyndere taber stakken i – Del 1

En fælles nybegynder lidelse – og en af grundene til alle hajerne elsker en begynder – er deres tendens til at tabe stakken i unødvendige situationer.

At være nybegynder i et No-Limit Holdem spil kan være en spændende, men dyr erfaring. Hajerne sidder altid på lur og vil ofte forsøge at udnytte en nybegynders hang til at få stakken all-in.

Nøglen til at tjene penge på poker, hvilket alle professionelle kun kender alt for godt, er at tilbringe så meget arbejde som muligt på at minimere dine tab, hvilket samtidig vil maksimere dine gevinster.

Denne artikelserie vil komme med de mest presserende eksempler på klassiske nybegynder fejltrin i poker og hvordan de undgås. Læs den første i denne artikel og de næste fire i de kommende artikler, hvilket vil hjælpe dig med at justere dit spil i overensstemmelse hermed.

1) fejlfortolkning af bordet.

En af de største fejltagelser begyndere laver er fejlfortolkning af bordet eller deres egen hånd. Der er intet mere demoraliserende end at få stakken all-in og sige: “Jeg fik da lige” og vende en busted straight med kun fire kort.

Det tager normalt bordet cirka fem sekunder at vurdere tingene, før de fortæller dig, “Faktisk har du kun knægt høj.”

Men det er en temmelig stor misforståelse. Mere almindeligt, vil begyndere gå glip af mulige straights eller flushes derude. Spillere med top to par vil ivrigt kalde et all-in bet, og ikke indse at JQ ikke er stærke på et QTJ94 bord. Disse spillere er altid en smule chokeret over at se potten blive skubbet til en anden plads.

Hvad kan du så gøre, udover at være mere opmærksom? Hvis du spiller online, vil flush draws ofte være meget lettere at se ved at skifte til et fire farvet dæk. Hvis du spiller det meste af dit spil live, kan du prøve med en 10 sekunder regel – hvilket betyder du altid tager fulde 10 sekunder, før du handler.

For det første vil du føle mindre stress og for det andet har du tid til at være mere opmærksom på bordet før du handler.

Læs med næste gang, hvor de to næste begynder fejl behandles.