Top 5 spots nybegyndere taber stakken i – Del 3

I denne sidste del af top 5 spots nybegyndere taber stakken i vil kald med draws og det at være gift med sin hånd blive behandlet.

4) Kald med draws.

Hvad er det for noget med begyndere og flush draws? Det er blevet næsten umuligt for en nybegynder at folde et flush draw, lige meget for hvilket beløb af penge.

Næsten alle begyndere har læst bøgerne og er bekendt med ideen om pot odds, og hævder samtidig de forstår det. De bruger udtryk som implied odds, equity og pot-commitment, og alligevel kalder de hele stakken af på et draw heads-up.

Ikke nok med det, disse begyndere har ingen respekt for et parret bord, og tøver ikke med at få deres stack ind på et flush draw, mens de trækker helt død mod båden.

I et cash game, er det næsten altid tilrådeligt, ikke at gå død med et draw. Så vælg et spot med omhu og få kun toppen af draws ind til midten.

5) Være gift med sin hånd.

Den måske største grund til at en nybegynder mister hans eller hendes stack, er ved at være gift med sin hånd.

Det undrer profferne, men de fleste begyndere er simpelthen ude af stand til at folde en god hånd.

Uanset indsats, bordet eller andre faktorer, der klart viser dem at de er bagud, så er de fleste nybegyndere simpelthen ude af stand til at folde en god hånd. Det er som om, efter de får tildelt AA, KK eller QQ, så de spiller bare og slukker hjernen, og føler sig uovervindelige.

Desværre for disse begyndere, kan du ikke rede dit turnerings liv blot ved at skrive sure ting i chatten. Disse begyndere nødt til at indse, at selv esser intet er mere end et par. Hvis du kan udgå det, så gå aldrig død med kun et par.

Selv non premium starthænder vil have begyndere ved alteret efter at have fået et stærkt flop. F.eks. kan top par med svag kicker eller bund to par ofte være en hånd begyndere bliver gift med.

Selv om disse hænder er meget stærke, er de færreste modstandere dog villige til at smide store penge i puljen, med meget få undtagelser, med mindre de har dig knust.

Der er selvfølgelig tidspunkter, at få alle dine chips i midten på. Hver gang du får AA eller KK, er dog ikke det pågældende tidspunkt, med undtagelse af preflop naturligvis.

Hvis du vil tjene penge på poker, skal du være villig til at lave det store fold, og mindske dit tab før du mister hele din stack. Husk, at der kommer altid en ny hånd.