UKIPT Galway forsinket grundet vejrforhold

PokerStars der ejer European Poker Tour, Asien Pacific Poker Tour samt North American Poker Tour har været nødsaget til at forsinke deres anden sæson af UKIPT der ellers skulle have løbet af stablen 2-5. December med en turnering der havde en garanteret præmiepulje på €250.000 og et buy-in på €1100. Grunden til at PokerStars har valgt at vente med at afholde turneringen er simpelthen at vejret i store dele af Europa lige nu er så hårdt ramt af sne og frost at flere lufthavne har valgt at aflyse deres afgange.

Danmark er også ramt

Det er ikke kun England og Irland som er landene hvor UKIPT bliver afholdt der er hårdt ramt af det brutale vinter vejr. I Danmark er der lige nu et sandt kaos da enorme mængder af sne har givet op til 50 cm i løbet af den seneste uge. Både bil trafikken og lufthavnene er altså hårdt ramt i det meste af Europa af det hårde vejr der nok kom bag på de fleste.

PokerStars annoncerede dog tirsdag at deres turnering i Irland vil blive forsøgt genoptaget den 3. december 12.00 som altså skulle være muligt taget det dårlige vejr i betragtning.

De håbefulde spillere der ellers havde gjort sig klar til at spille med i den €250.000 store garanterede præmiepulje får dog et pænt plaster på såret da PokerStars har valgt at afholde en speciel freeroll online på PokerStars.com for de tilmeldte hvor de gratis kan dyste om €10.000 som et plaster på såret.

Afholdes foreløbigt den 3. december 12.00

Dermed vil turneringen efter alt at dømme løbe af stablen 3. december 12.00 engelsk tid og turneringen vil ikke blive ændret på der som sagt har et indskud på €1.100 inklusiv fee og en samlet garanteret præmiepulje på minimum €250.000 til deltagerne.
Man må håbe at vejret bliver en smule bedre så alle de håbefulde deltagere kan komme af sted til turneringen uden problemer.

UKIPT sæder kan vindes online her