Vind mindst $50.000 i SNG Jackpot hos Bet365

bet365_header_2

Hvor ofte har man ikke hørt en pokerspiller sige: “Jeg tjener gode penge på turneringer, men taber dem allesammen, når jeg spiller cash. Hvis jeg da bare kunne holde mig fra dem, så ville jeg være rig i dag”.

Rig eller ikke rig… Det er i hvert fald surt, at tabe sine vundne gevinster fra turneringer og SNG’s på cash games, hvis det er fordi man ikke er en særlig dygtig cash game spiller.

Men hvad er det der får folk til at prøve kræfter med cash games gang på gang, selv om de ved at de som regel ender med at tabe alle pengene?

Et godt bud er, at cash games er spændende fordi der er kontant afregning ved kasse 1. Har du den bedste hånd på river, får du lov at scoope potten med penge. Her er der ikke tale om turneringschips, som du måske ender med at tabe igen, når blinds bliver høje og du skal ind for livet i et flip med AK mod QQ.

I cash games får du lov at beholde de penge du vinder i hver hånd – lige indtil du satser dem igen, selvfølgelig. Har du vundet en solid pot, kan du nemlig altid klikke sit out og forlade bordet med din gevinst. Og sådan fungerer en SNG jo ikke. Her skal der spilles ned til sidste mand, og når blinds bliver høje, er det typisk all in eller fold poker, hvilket gør det lidt mere tilfældigt, hvem der ender på vinderpodiet.

Altså er der spændingen, muligheden for de hurtige penge og den kontante afregning hånd for hånd som lokker mange folk til cash game bordene. Men hvis man ikke er skrap nok til cash games, anbefaler vi, at man i stedet søger sin spænding andre steder. Og dette kan sagtens gøres via SNG’ere.

 

Ekstra spænding i Jackpot SNG’s

Hos Bet365 Poker har man f.eks. SNG Jackpots, hvor en stime på 6 SNG sejre i træk kan give dig en jackpot på hele $50.000 eller mere. Jackpotten er nemlig på MINDST $50.000 og den vokser for hver dag der går, uden en spiller er heldig og dygtig nok til at udløse den.

I alt er der fire forskellige Jackpot SNG’ere hos Bet365 Poker; Dirty Dozen, Maui, Rio og Fort Knox, som rangerer fra $2 op til $50 i buy-ins. Størrelsen på dit buy-in definerer også størrelsen på Jackpotten, og f.eks. i Maui SNG’ere – som koster $5+1 i buy-in – kan du vinde en jackpot på hele $15.000, hvis du vinder 5 SNG’ere i træk.

Dermed burde der være spænding nok, til at fortsætte SNG grinden og lade cash games være cash games. Den helt store jackpot ligger nemlig og venter lige rundt om hjørnet – alt der kræves er “et godt run” som man siger i pokerkredse.